Grannars

Vakantiehuis op het Zweedse platteland. Bossen, heuvels, meren, wilde dieren en massa's frisse lucht!

Reizen naar en in Zweden

Het reizen naar Zweden is relatief eenvoudig, er zijn diverse routes waar u uit kunt kiezen. U kunt in 1 dag naar Grannars reizen, u bent dan zo'n 15 uur onderweg (+/- 1.300 km). Maar u kunt er ook voor kiezen om onderweg te overnachten. Bijvoorbeeld op de boot van Kiel naar Göteborg, deze vaart uitsluitend 's nachts. Of in Denemarken of zuid Zweden.
De wegen in Zweden zijn relatief rustig. Wel is het oppassen voor wild! En flitspalen zijn er ook op de grotere doorgaande wegen.

Met de auto

Reizen naar Zweden kan prima met de auto. Er zijn verschillende opties om uit te kiezen. 
Visit Sweden heeft er een aantal op een rijtje gezet, wel zo makkelijk! 

Daarnaast is er de 'vogelvluchtroute'. Hierbij neemt u de overtocht van Puttgarden naar Rødby en van Helsingør naar Helsingborg (of in plaats van deze laatste de brug van Kopenhagen naar Malmö). In onze beleving is dit de snelste route met de auto.

Vliegen

Ook vliegen naar Zweden is goed te doen. Wij adviseren om naar Oslo te vliegen en daar een auto te huren of de pendelbus naar Karlstad te nemen, daar kunt u verder met de trein of een auto huren. We raden wel aan om tijdens uw verblijf in Grannars een auto tot uw beschikking te hebben.
Tickets naar Oslo kunt u boeken bij KLM of Norwegian.
De afstand van Oslo (Gardemoen) naar Grannars is 180 km.